Резултати од барањето

  1. M

    Како да изберете име за вашето дете?

    Мразам децата да се крстат по дедото и бабата. Но мојот сопруг многу сака ако биде машко да биде по татко му Јордан што некако ми се свиѓа,ама ако е женско нема шанси по мајка му бидејќи се вика Надица ама затоа па ќе ја крстам Николија !
  2. M

    Опишете си го денот со смајлиња

    (yawn)(sun):kafe:mstickle(smoke):cool:(inlove):svirka:eek:sleep