Резултати од барањето

 1. M

  Kaладонт

  Океан
 2. M

  Турска музика

 3. M

  Work and Travel in America

  Може
 4. M

  Најслатките одговори: Што мислат децата за бракот?

  - За девојчињата е подобро да не се мажат, ама на машките им треба некој што ќе чисти. (Марија, 9 години). :D
 5. M

  Заљубени во другар/другарка што понатаму?

  Зависи од ситуацијата..Ако мислам дека ќе има повратен ефект,значи ако и тој дава некакви знаци би пробала..Ако не, мудро ќе си молчам и ќе си ги оставам чувствата во мене, несподелени :)
 6. M

  Млади бунтовници

  Да, ја гледав, ептен ја сакав, и пак и пак и пак би ја гледала :) Миа и Мануел ми беа омилени :D
 7. M

  Kaладонт

  (shake)