Резултати од барањето

 1. Legioner

  Чет муабети/ти реков-ми рече

  монотоно станува се едни исти теми да се форсираат во иста група ќе испаднеме Верски форум со мантии ќе влегуваме во форумов :D ah ahh
 2. Legioner

  Чет муабети/ти реков-ми рече

  која е потребата од отварање на верски теми последн време ??
 3. Legioner

  Камп за обука на седумгодишни деца за војување

  баш тоа него религијата секогаш била и е уточиште за човекот кога ќе се најде во Тешки ситуации, воинствени Религии нема сите учат на мир толеранција и соживот ние самит луѓе ги изобличуваме со тоа што како сакаме ги толкуваме Христијанствотот , будизмот , таоизмот , исламот и др .. се...
 4. Legioner

  Ислам

  Religion of peace and tolerance :D children terorist !!!
 5. Legioner

  Ислам

  http://tocka.com.mk/1/132784/uzasno-dzihadistite-naredite-cetiri-milioni-devojki-i-zeni-da-podlegnat-na-kastracija-na-genitaliite Екстремистите бараат строго почитување на шеријатскиот закон - помеѓу останатото и телесното осакатување на жените! Исламската милитантна организација ИСИЛ (Исламска...
 6. Legioner

  Моментално читам...

  Политички говори на Бенито Мусолини
 7. Legioner

  Ислам

  во првиот дел колку ни било убаво под турско сведочи еден бугарски филм се вика време на Разделби о два дела е и втора част гледај ги двата дела па ќе правиме муабет А за Арапите така било во срредниот век во западна европа се уништувале сите антички библиотеки со книги мене ме упати да...
 8. Legioner

  На која религија припаѓате?

  gospod ti dava uteha i pribeziste ne moze toj da ti gi resi site tvoi problemi, site imame golemi iscekuvanja ama treba sa mi da gi srabotime
 9. Legioner

  Зошто жените изневеруваат?

  тогаш барем знаеле која им е целта и намерата во животот сега се скроз изгубени !!! и не само тие и ние машките се нешто трагаме ама никако да го најдеме патот Минатото не секогаш значи и нешто лошо може да биде позитивно бар јас така гледам на работите.
 10. Legioner

  Зошто жените изневеруваат?

  за жал така е се помалку среќни луѓе има во македонијава наша