Резултати од барањето

 1. JaMi

  Толкување на сонови

  Па баба ми така ги толкуваше соновите. Се што се јаде во сон се јадови. Или пак може да не значи ништо ако си легнал гладен.
 2. JaMi

  Толкување на сонови

  Јадење во сон се јадови.
 3. JaMi

  Фетишизам

  Немам фетиши. Наминав само да си се посмеам.
 4. JaMi

  Форумска љубов | Форумски пар

  Јас сум сведок дека постои љубов на форумот. Нашата љубов се роди со "раѓањето" на форумот и уште постои крунисана во брак. ❤️
 5. JaMi

  Што ви се јаде во моментов?

  Манго баш сега во моментов.
 6. JaMi

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Е не е така. Ги прочитав првите букви и одма преминав на вториот ред.
 7. JaMi

  Последно нешто што јадев/пиев е...

  Турско кафе.
 8. JaMi

  Што ве привлекува повеќе, изглед или карактер?

  За да бидам со некој мора физички да ме привлече да биде убав во моите очи.За да останам со него секако пресудува неговиот карактер.тие две расботи се зсвисни едно од друго и не верувам дека некој може да биде со некој доколу физички првенствено не го привлекува.
 9. JaMi

  Брак на брзина

  "Удај се набрзину кај се на тенане"