Резултати од барањето

 1. la.madrugada

  Кои се најдобри години?

  Кај секого е различно. Сето тоа зависи од тоа кога ја искусуваме најголемата среќа во животот и тој дел од животот ни станува омилен. Од друга страна општо гледано мислам дека детството и младоста (до 18) може да де сметаат како дел од животот кој ни пружи најмногу слобода, безгрижност и време...
 2. la.madrugada

  Тепање помеѓу малолетници

  Епа тоа е следен чекор веќе децата да почнат да се однесуваат како членови на Mara Salvatrucha и понапредни ќе станат одма. :kafe
 3. la.madrugada

  Толкување на сонови

  Не мислам дека Баба Вага и Нострадамус добивале визии само кога спиеле па така да мислам дека нивното пророштво не се базира на соновите. Ако уште еднаш прочиташ што пишувам на темата сонови ќе забележиш дека немам ниту еднаш кажано оти знам како настануваат пророчанства. Цело време пишувам за...
 4. la.madrugada

  Толкување на сонови

  Не знам кој дел не ти е јасен, кажи ми ќе напишам пак не ми е проблем. Не реков дека не е точно тоа дека на сон им дошле теории и решениа, ете не знам и не велам дека не е точно туку кажувам што може да е причината за тоа што и дошле теории во сон.
 5. la.madrugada

  Толкување на сонови

  Не сакам да се правам многу паметна затоа пишувам само на теми со кои сум запознаеа. Ако веруваш во нешто и си убедена поткрепи го тоа со доказ или образложи го твоето мислење а не само да набројуваш нешта за кои си прочитала а не дочитала. Велат дека луѓето во сон се попаметни од јаве, затоа...
 6. la.madrugada

  Себичност

  Можеби во некои моменти изгледаат себичните луѓе посреќно од друѓите ама ако рационално ги размислеш последиците од себичноста мислам дека ќе стигнеш до друг одговор.Човек е суштество кое за да преживее мора да се вклопи во опшеството а не да се оддалечува од другите.Така да ако некој е себичен...
 7. la.madrugada

  Душа

  Навистина доста комплицирано и не е за секого, мислам дека ако не си упатен тешко дека ќе ја разбереш поентата на текстот кој се наоѓа во линкот.
 8. la.madrugada

  Душа

  ДЕЛОВИ НА ДУШАТА: Дали мислиш на филозофска база од гледна точка на Платон или нешто во сосем друга насока?
 9. la.madrugada

  Вонземјани & НЛО (генерална дискусија)

  Исто како луѓето што се приспособиле да живеат на планетата земја така верувам и мислам дека е логично да има други живи суштества на други планети со различни потреби неопходни за живот.
 10. la.madrugada

  Трета светска војна?

  Откако Америка, Франција и Англија ја нападнаа Сирија поради продуцирање на хемиски оружја, се појави немир во Сирија и нејзините сојузници. Кое е вашето мислење, кои ке бидат последиците од нападот и дали е можно сето тоа да доведе до трета светска војна?