Резултати од барањето

 1. E

  Феминизам во Македонија

  Дали мислите дека има нееднаквост помеѓy мажите и жените (во било која област) во Македонија или пак сметате дека ова е тема од минатото?
 2. E

  Бугати Вејрон (Bugatti Veyron)

  400 km на саат..:)
 3. E

  Развод: да или не?

  Зошто мислите дека разводите се толку чести во денешницата?
 4. E

  Партнер со друга боја на кожа?

  Колку сте отворени кон оваа идеjа?
 5. E

  Дали и зошто (не) сте религиозни?

  Верувате ли во Господ како Виша сила која управува, ги услишува нашите молитви и не води по патот кој го има определено за нас? Ако да, што ве натерало да верувате во Него? Која точка во животот ви била пресудна за да почнете да верувате? Или обратно, која точка од животот ви била пресудна за да...
 6. E

  Што би сакале да работите?

  Место каде ги споделуваме плановите за иднината :)
 7. E

  Хомосексуалност

  Me interesira vaseto mislenje po ovaa tema.