Резултати од барањето

  1. red dragon

    Пластични сувенири

    Продажба на големо и мало на пластични сувенири(со магнети на нив и со држачи) и изработка на истите(може и по ваша желба да се направат дизајните). Цени по договор информации преку порака еве и со држач
  2. red dragon

    Помош за жици за гитара

    Не најдов некоја слична тема ако смета нека се премести.Ако знае некој да ми каже какви жици да купам за оваа гитара и колку пари се ? Почетник сум, дали е добра има ли некоја вредност стара е повеке од 30 години го има и тоа дрвеното доле само треба да се залепи .