Резултати од барањето

  1. Ananas

    Градови и села во светот со исти имиња на градови во Македонија

    Дали сте знаеле дека има Куманово во Украина, Кратово во Русија, Кичево и Охрид во Бугарија? Доколку најдете и други градови со исти имиња како нашите, дополнете :)