Резултати од барањето

 1. Neverna Mala

  Дали би влегле во врска само за секс?

  Во врска заради секс не, но би имала секс без да бидам со некој во врска. Сексот е една работа а врска сосема нешто друго, ма да за да успее врската треба сексот да е квалитетен. Значи добар секс без врска може но врска без добар секс никако. Исто така Секс без врска да, врска заради секс не.
 2. Neverna Mala

  Дали практикувате орален секс?

  За жал не сум, ама за срека сеуште сум млада и не сум почнала да се митарам. :)
 3. Neverna Mala

  Дали практикувате орален секс?

  Незамислив ми е секс без орален секс и предигра, иако во тој поглед малку сум себична, сакам повеке да ми прават мене отколку јас на нив. Инаку најмногу ја обозавам позата кога тој лежи на грб јас сум седната на неговото лици и имам комплетна доминација.
 4. Neverna Mala

  Што ви е најпривлечно кај жена/маж?

  Кај маж да е добро развиен, не пренабилдан, да има убави заби, добро средено тело обаво дефиниран пенис.... Кај жени она што може да ми го привлече вниманието и да предизвика кај мене некаква заинтересираност е убава нежна, бела кожа како сиртенце.... не сакам солариуми сунчање и такви ствари. И...
 5. Neverna Mala

  Дали љубовта се купува со пари?

  Да, мегу другото и парите се битен фактор при изборот на партнер. Не се пресуден фактор но секако многу би ми помогнало при одлуката дали да бидам со некого ако има добра работа, пари, убав стан... се се тоа фактори кои верувај кај секоја жена носат многу поени при бодувањето. Исто така особено...
 6. Neverna Mala

  Колку партнери сте имале досега?

  Денес децата не губат време
 7. Neverna Mala

  Има ли денес воопшто љубов?

  Има љубов денес, имало пред 100 години и ке има се додека човештвото постои, само треба да ја препознаес и да и се препуштиш. Ако кон секоја врска одиш со сомнеш и бариера пред себе, сигурно дека нема да ја доживееш вистинската љубов. Не затоа што нема да ја имаш, туку затоа што нема да можеш да...
 8. Neverna Mala

  Љубовта и разликата во годините

  За врска која нема да заврши со брак годините не се битни. Додека за брак на почетокот не, ама подоцна разликата во години ќе доага до израз посебно ако мажот е постар. Додека во обратна ситуација доколку мажот е склон кон постари жени колку жената старее нивната врска ќе добива на квалитет. Да...
 9. Neverna Mala

  Самозадоволување како предигра

  Со извинение ама мене типов ми личи на млад неизживеан дечко кој на ваков начин сака да ги подизлечи своите фрустрации. Прво, неможеш да споредуваш вибратор и пенис, вибраторот се користи на многу поинаков начин и не е бита неговата големина. Најголемиот број девоки вибраторот го користат за...