Резултати од барањето

 1. Nikola Ilievski

  Тип на денот

  Здраво, некој се кладел на www.1xbet.com ? гледам дека страната е доста добра, има МК превод, а и коефициентите се доста добри за разлика од други.
 2. Nikola Ilievski

  Со спортските обложувалници како стоите?

  Здраво, некој се кладел на www.1xbet.com ? гледам дека страната е доста добра, има МК превод, а и коефициентите се доста добри за разлика од други.
 3. Nikola Ilievski

  Вицови

  Што ќе се случи ако земјата се врти 30 пати побрзо? – Ќе има плата секој ден, а жените ќе искрварат.
 4. Nikola Ilievski

  Што знаете да приготвувате?

  Највкусен лосос во фурна ;)
 5. Nikola Ilievski

  Хардверски проблеми

  Дечки каде можам да најдам освен ДДком, SAS 2,5" ХДД од 146ГБ за сервер?
 6. Nikola Ilievski

  Пријатни кафулиња во Скопје

  Дефинитивно СИНДИКАТ, лабаво и опуштено местенце
 7. Nikola Ilievski

  Вицови

  Трпе се оженил со Трпана, се вселиле во нов стан и почнале да уживаат во медениот месец. И така секоја вечер од станот се слушале врискања, дишење и љубовно стенкање. По неколку дена соседот го сретнува Трпе и му вели: – Трпе, немој да се лутиш, ама не можеме да спиеме од вас и вашето стенкање...
 8. Nikola Ilievski

  Вицови

  Трпе ја носи љубовницата во мотел. Си легнале, а љубовницата му рекла: – Знаеш што, лошо ми е ај да оставиме сексот за утре. Трпе се согласил и легнале да спијат. Љубовницата се обидела да заспие, ама не можела зошто некој од соседната соба многу ‘рчел. Не можела да издржи па тропнала по ѕидот и...
 9. Nikola Ilievski

  Вицови

  Учителката ги прашува децата како доаѓаат бебињата на свет. – Штркот ги носи учителке. – рекло едно дете. – Не, не, таткото и мајката прво треба да се бацуваат па после доаѓа детето на свет.- рекло друго дете. Тогаш малиот Трпе дига два прста: – Учителке, а може ли ние што сме дупеле да излеземе...