Резултати од барањето

 1. MimeQueen

  Вашата реакција откако ќе скршите нешто

  На сите ни се случило да турнеме,били чаша,ваззна и сл. каква е вашата реакција откако ќе скршите нешто намерно или ненамерно! Дискусијава ја отворам зашто пред малку скршив чаша,многу сум нервозна. Следниве дваесет и еден ден на анкетата ќе се збираат гласови.Па да видиме какви сме по...
 2. MimeQueen

  Лакирање

  Лакирање, вид на шминка нели? Епа дајте кажете дали луѓето во светот се лакираат?
 3. MimeQueen

  Совети за подобар сон

  Како се снаоѓате кога имате работа до доцна а треба да станете мноогу рано? Еве неколку совети како да не ја спречувате успаноста вештачки: -Не пијте кафе! -Не се обидувајте да си создадете стрес! Просто,обидете се да се измиете лице со многу ладна вода