Резултати од барањето

 1. Yellow Submarine

  Омилен(и) музичар(и)

  Џон Ленон како личност, потребно е да кажувам која група? :)
 2. Yellow Submarine

  Роман (генерална дискусија)

  Не читам многу, но кога читам преферирам авантуристички или научна-фантастика.
 3. Yellow Submarine

  Фенг шуи

  Всушност, овие пролет/лето што идат, планирав да ја преуредам собата во Фенг-Шуи стил. Верувам дека ќе помогне, а и да не помогне барем ќе биде просторот искористен подобро, повеќе одговара така за собата моја. :)
 4. Yellow Submarine

  Вашата конфигурација

  Pentium Dual-Core CPU E5500 @2.80 GHz 2 GB of RAM NVIDIA GeForce GT 220 1 GB