Резултати од барањето

  1. Dragana27

    Вицови

    Разговараат снаа и свекрва, и свекрвата и вика на снаата: -Снао кога ќе станам наутро ако китката ми е на десна страна значи добра сум, а ако ми е на лева ич не су добра бегај од мене. На тоа снаата цела насмеана и одговорила: -Слушај свекрво, јас наутро кога ќе станам и кога ќе дрмнам две-три...
  2. Dragana27

    Welcome

    Welcome