Резултати од барањето

 1. angela_ane

  Кога сте родени?

  1994 :)
 2. angela_ane

  Сте знаеле ли дека...

  1.Coca Cola оригинално била зелена ,доколку не би се употребувале прехранбени бои во неа. 2..Ако вриштиш 8 години,7 месеци и 6 де,ќе создадеш доволно енергија да стоплиш еден филџан кафе,па пробајте. :skoka 3..Човековото срце,создава со чукањето притисок,кој може да испрска крв до 10 метри...
 3. angela_ane

  Колку сте високи?

  јас сум 1,56 :@ .. а би сакала уште некои 10 сантиметари плус :D
 4. angela_ane

  Што последно си купивте?

  симит:rofl
 5. angela_ane

  Специјален поздрав до...

  специјален поздрав до Hip.Hop_MKD .. :skoka
 6. angela_ane

  Од каде сте?

  Крива Паланка :)
 7. angela_ane

  Нашите имиња наопаку

  алегна :biggrin
 8. angela_ane

  Држи X додека не дишеш

  ххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх...
 9. angela_ane

  Името на вашето милениче

  куче - Бруно :)
 10. angela_ane

  Со кој од форумов се знаете?

  со Hip.Hop_MKD :)