Резултати од барањето

 1. Scars

  Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

  Пак со други,слики feeling special...
 2. Scars

  Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

  Bidi moj sega.... bidi i ostani
 3. Scars

  Едвај чекам...

  Da zavrsat kolokviumite i da gibpolozam normalno
 4. Scars

  Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

  If you dare... come little closer
 5. Scars

  Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

  Кога си во прашање ти,јас повторно грешам без грешка... Иако не никогаш не си бил мој,ни ќе бидиш.
 6. Scars

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Можи некој филм добар филм со стриптиз ама понов.
 7. Scars

  Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

  Слики,ова,она,срциња.... а само да погледнам знам што мислиш,ама ич не мораш да ми дав аш надеж кога сте "срцки" на сликите
 8. Scars

  Каква натприродна моќ би сакале да имате?

  да читам мисли на луѓе,и да знам каде се и со кого се кога и да посакам.
 9. Scars

  Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

  Ми треба некој да ми кажи те сакам,моја си,најмило мое,ти си ми се... да ми треба