Резултати од барањето

 1. Solstice

  Љубовни проблеми

  Од лично искуство, немам налетано на таква, а имам пробувано. Укапирав дека ако на девојка и ја дадеш целата слобода, нема да знае што да прави со неа, и ќе проба твојата слобода да биде помала од нејзината. Валда си мислат дека ако машко не е clingy, и ако се однесува нормално со нив, нешто не...
 2. Solstice

  Зошто жените изневеруваат?

  Затоа што изневерената страна и нема многу различни објаснувања. Малку е тиња човек да го проголта фактот дека варањето може да се деси ради моментална желба, или чисто онака. Полесно е да си ставиш во глава дека особата што те изварала е дибек, глупача или што и да е отколку да мислиш дека си...
 3. Solstice

  Љубовни проблеми

  Од машка перспектива, може и да не е воопшто тоа што мислиш дека е. Можеби е исплашен, можеби нешто во тебе го натерало да се повлече и да размисли, колку и да луѓето мислат дека мажите се mindless fuck machines, далеку е од тоа, и често го сфаќаат тој секс емотивно. Мој совет е да бидеш...
 4. Solstice

  Собиранки.... (договарање - тука)

  А билјард играте?
 5. Solstice

  Собиранки.... (договарање - тука)

  Чедо, мене дојди да ме видиш, и донеси ми нешто од Германија <3
 6. Solstice

  Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

  Јасно ми е, јасен ми е муабетот. "Те сакам највеќе, ти си ми најбитен, ама ја не сум спремна за врска." У превод: Here's something you can cling to while I try my luck with other guys. After all, you love me so I can get back to you anytime I want. Се надевам дека ќе биде касно кога ќе ти дојде...
 7. Solstice

  Зошто жените изневеруваат?

  Ама никоташ не е доволно. И без тој муабет ако нема дела, нема љубов. Јас бар сум бил во врска во која ми било замерено дека не кажувам "те сакам" доволно често, и покрај се што правам за да го покажам тоа. Човек што сака да извара ќе си ја најде и најмалата причина за да го направи тоа. И да...
 8. Solstice

  Зошто жените изневеруваат?

  Не може тоа да се реши со нормален муабет, туку треба да се изневери?
 9. Solstice

  Зошто жените изневеруваат?

  Сакаш да кажеш дека колку и да се труди партнерот да биде се океј и мирно и ко шо треба, пак она може да му најде мана и да се опелеши со друг?
 10. Solstice

  Моментално слушам...