Резултати од барањето

 1. red dragon

  Природа и пејсажи (ваши фотографии)

  Pogled od vrvot Musala 2925m moja slika napravena vo avgust 2015 godina
 2. red dragon

  Каков мобилен телефон имате?

  samsung galaxy core prime g 361 модел од пред 5 недели го користим па ке видиме како ке се покаже
 3. red dragon

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Ако некој знае да помогне пробав да чекирам повратен билет преку Wizz Er од скопје до германија и назад. Внесов дебитна виза картичка на стопанста банка(има повеке од доволно на неа во однос на билетот). На крајот од апликацијата до цената на билитот ми пишува во заграда Одбиено. Прашањето ми е...
 4. red dragon

  Фотографираме на тема: Планини

  Поглед накај карпата на врв Калин Камен - Осоговски Планини
 5. red dragon

  Интернет заработка

  Не е работата за преку мобилен за фотографии од дигитален апарат се работи. Ако некој има нешто пробано знае и слично нека сподели ?
 6. red dragon

  Интернет заработка

  Дали некој знае или имал искуство со продажба на фотографии на интрернет???? Дали има исплатено пари и слично.Имам доста фотографии од разни теми па сакам да си пробам среќата имам мн слободно време.
 7. red dragon

  Од каде сте?

  Крива Паланка (градот на господ позади грб) ,али роден у куманови и зивеал сам там 3 години :)
 8. red dragon

  Постите ли?

  Постим ги велинденските пости 48 дна од кои последната недела без зејтин. Оваа година ми беше 3 година како постим.Искрено да ви кажем многу подобро се осекам кда постим прочистуе се организмот и душата. Не е ништо тешко само треба да се има цврста воља и успешен е постот.