Резултати од барањето

 1. pozdrav eden topol

  Што ви е потребно во овој миг?

  Масажа на стопала...
 2. pozdrav eden topol

  Форумски весник ,,Црнобело" (прашања, предлози...)

  Заборавив. Значи имам идеја, за подготвување на весникот да му препуштите се во рацете на @Хептаграм XI... Прекрасен дизајн ќе направи и се останато. Оа не е лошо интервју да има со него...нели!!!!
 3. pozdrav eden topol

  Што би направиле ако во моментот би имале 100.000 евра?

  Прво ќе направам една собиранка со сите овде од форумот...ќе се нафлекаме до даска...второ ќе ми биде една количе ново...и трето...хммм...Италија.
 4. pozdrav eden topol

  Колку партнери сте имале досега?

  Машала...а толку млада:nah
 5. pozdrav eden topol

  Неверство

  Обично така почнуваат чесните да стануваат нечесни.
 6. pozdrav eden topol

  Зошто жените изневеруваат?

  Кад би се зезали...хахаха...
 7. pozdrav eden topol

  Козметичко катче

  Работиш за нивеа!?
 8. pozdrav eden topol

  Искушение за прељуба

  За прељуба не треба да е секогаш нешто јако...можеш и на слабо да останеш без точка:giggle
 9. pozdrav eden topol

  Козметичко катче

  Оти мислење тогаш шараш бараш..штом ти се ок!???:rolleyes::rolleyes:
 10. pozdrav eden topol

  Козметичко катче

  Мене лично од нивеа не ми се допаѓа ништо, баш ништо...не ми се допаѓа нивниот квалитет и мирис.