Резултати од барањето

 1. woworld

  Каде можам да најдам? (општо)

  Здраво. Денес секој од нас бара дополнителна заработувачка. Нудам работа во Авон. Работа која нема да ве заморува, работа од дома. Заработувате сами, сами сте свој шеф. Добивате подароци. За секој што ке се регистрира следува парфем за само 25ден. За дополнителни информации пишете ми во порака. Поз
 2. woworld

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Здраво. Денес секој од нас бара дополнителна заработувачка. Нудам работа во Авон. Работа која нема да ве заморува, работа од дома. Заработувате сами, сами сте свој шеф. Добивате подароци. За секој што ке се регистрира следува парфем за само 25ден. За дополнителни информации пишете ми во порака. Поз
 3. woworld

  Каде можам да најдам? (општо)

  Секој што бара работа од дома, својата работа од соништата може да ја пронајде во рамките на тимот на АВОН. Координатор сум во авон, и препорачувам на секому да проба да биде шеф. Да заработува на брз и лесен начин. Заинтересирани нека ме контактираат во порака. Поз
 4. woworld

  Oriflame или Avon?

  Здраво. Координатор сум во АВОН, секој што сака да заработува на брз и лесен начин и да соработува со тимот на АВОН нека ме контактира во порака. Поз