Резултати од барањето

 1. The Innocent Man

  Совети

  Знае некој дали социјално отплаќало одреден % од цената на очни стакла за диоптер доколку диоптерот е поголем од 1 независно дали е +/- ?
 2. The Innocent Man

  Добредојде на нови членови

  Поздрав форумџии, нов сум, без гаранција, се надевам дека ќе размениме неколку корисни мислења на форумов.
 3. The Innocent Man

  Не ми е јасно...?

  Работат на црно, трошат на бело. #mistery solved Јас кај и да барам одговор никогаш нема да ми се разјасни КОЈА Е СМИСЛАТА НА ЖИВОТОТ? :)