Резултати од барањето

  1. V

    Совети при купување на папагал

    Здраво, дали е нормално за папагал (нимфа) го имам 3 недели до сега има само 5 пати запеано и постојано си ги чисти пердувите со клунот? Постојано јаде и друго се е во ред освен горенаведеното.