Резултати од барањето

  1. Jeremija Krstic

    Едно прашање...

    Сакам да ги прашам сите девојки... Дали при истегнување на нозе.. при вежби на час по физичко... при било какви вежби на телото.. дали после тоа ве боли вагината.. при притисок или било како... или дали ви е воспалена.... онака ме интересира зошто слусав изјави дека ги болело.. бла бла бла... :))