Резултати од барањето

 1. Nikola

  СУГС Гимназија „Јосип Броз Тито“- Скопје

  Бидејќи на форумов немаше ваква тема решив јас да ја отворам. Следната учебна година, т.е. од септември 2013та ќе бидам I-ва средно. По дооолгоооооооо размислување и покрај големите негативни коментари претежно за професорите решив образованието да го продолжам токму овде. Доколку знаете нешто...
 2. Nikola

  Што недостига на македонските телевизии?

  Според вас, која емисија или ТВ шоу треба да го емитуваат телевизиите во Македонија за да се зголеми нивниот рејтинг и конечно да гледаме нешто ново и интересно на телевизиите кои постојано даваат турски серии и српски емисии од кои ни е преку глава.:rolleyes: МИСЛАМ ДЕКА Е КОНЕЧНО ВРЕМЕ ЗА...
 3. Nikola

  Познати парфимерии/дрогерии и нај парфеми за мажи и жени

  Која од познатите парфимерии според вас се најдобри и кои од нив ги посетувате? Кои парфеми сте ги користеле или кои од нив ви биле најдобри и најубави? ------------------------------- Јас до сега имам користено голем број на парфеми и некои од нив не ги паметам. Последно од парфеми што го имам...
 4. Nikola

  Овошни безалкохолни пијалоци

  Кој е вашиот омилен безалкохолен овошен пијалок. Што ве натера да го пробате и што ве привлекува кај него: вкусот или пакувањето?
 5. Nikola

  Песни или музика од која црпите инспирација

  Чии песни или која е песната која што ви дава инспирација за нешто во животот? :wavespin *Очекувам интересни одговори :)
 6. Nikola

  Користење на јавен градски превоз

  Дали го користите градскиот јавен превоз? На оваа тема ќе можете да оставате различни мислења и да поставите прашања со кој автобус да стигнете до одредена локација.
 7. Nikola

  ТВ Игри на среќа

  Кои ТВ игри на среќа ги следите, дали ви се допаѓаат, забелешки, критики... ТВ игри на среќа кои што моментално се емитуваат по ТВ. Џандар збира Лесни пари Се или нешто Тркало на среќата
 8. Nikola

  Детство: некогаш и сега

  Сите сме биле деца, но не сме биле сите исти. Сето ова време кое минува може да се нарече една бајка со не толку убав крај. Многу одамна....децата беа среќни со малите нешта, не им беше важно материјалното богатство, технологијата, Фејсбукот...но дојде лошата вештерка тетка Интернет со своите...
 9. Nikola

  Што сè користите од хардвер и софтвер?

  Колку програми и уреди користите на вашиот компјутер. Ајде сите да ги наброиме и да видиме кој има најмногу. Најбројувајте ги со број. (без лажење) :skoka
 10. Nikola

  Посета на кина и театри

  Дали посетувате кина и театри и колку често го правите тоа?