Резултати од барањето

  1. наташа

    Владо Георгиев

    Ја започнувам темава поради тоа што сакам да знам колку од вас го сакате и ги слушате неговите песни,дали го имате запознаено или имате појдено на некој негов концерт, која песна ви е омилена ..... (не објаснувам многу оставам на вас ) За почеток јас еве некои негови песни...