Резултати од барањето

 1. Давор

  Личен дневник

  Денес се чувствувам лошо. Само пред некој ден професорот не праша дали се сметаме за добар човек. Одговорив дека се сметам. А сега, во целата мрежа од игри и правење како ништо да не ми е грижа, можно ли е да повредив невина особа? Дали треба да ја чувствувам грижата на совеста? Дали го...
 2. Давор

  Чувството кога...

  Чувството кога една иста приказка два пати различно ти ја кажува. И после неее, не лажам јас :facepalm2
 3. Давор

  Чет муабети/ти реков-ми рече

  Девојчето не бара многу, сака само да има среќа и да биде на лице место бар еднашка :zelen
 4. Давор

  Чет муабети/ти реков-ми рече

  Жали се кај модераторите :giggle
 5. Давор

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Награден сум со трофеј: член повеќе од 4 години (party) Мило ми е што сум тука веќе четири години, прекрасни луѓе, прекрасни успомени, посебно луѓето што успеав да воспоставам контакт настрана од сајтов... А сега да бидам искрен. Не ми се верува дека 4 години сум си потрошил тукааа :place Зарем...
 6. Давор

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Одамна не сум се изнаплакал вака на песна ;(
 7. Давор

  Моментално слушам...

 8. Давор

  Од каде ја добивте инспирацијата за вашиот ник на форумов?

  Уште колку пати го смени од тогаш? :D Ја те памтам по никот 048 или така нешто беше? или грешка сум (think)
 9. Давор

  Што највеќе ви пречи низ кафичите низ Скопје?

  Еве јас со уште едни негативни импресии. King Burger (Ramstore) CANCELLED! Одам сабајлево, си викам пред факултет ќе си појадам нешто од Рамстор. Чекам позади две девојчиња, во меѓувреме идат некои основци и као ќе ми зимат ред. Овој гомнарот од Кинг Бургер наместо мене, нив им зема прво...
 10. Давор

  Има ли денес воопшто љубов?

  Ти барем си од старите членови, не се прави сеа тука нов. Кога можеше парвати да го разбериш со неговиот чкљ јазик, не знам зошто би пречело дечкото да си пишува на српски. Ако му е ќеф, доста пишуваат по темите и на англиски дури и модераторите, тогаш и модераторите да ги казнеме? ПС. Јас него...