Резултати од барањето

 1. Nighty

  Непопуларни (музички) мислења

  Јас ќе одам прво со обратното, па после стандард xD - Не ги слушам Nickelback (иако онаа баладата стара шо е мејнстрим, како се викаше, на времето ми се лепеше доста за уво), но патетично ми е кога по „автоматизам“ кога некој ќе ги спомне како добар бенд, мнозинството реагира со исмевање и...
 2. Nighty

  Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот

  Здраво. Често пратам теми како СДК, али нешто што ми падна во очи е дека на моменти кога ДЕЛУВА дека повеќе членови имале дискусија (особено од оние, вжештените), сега испаѓа дека само 1-2 члена си правеле сами со себе муабет. Да упростам, изгледа некој од модераторите имаат бришено мислења...
 3. Nighty

  Форумски весник ,,Црнобело" (издание бр.2)

  Предлог - Размислете за IT катче од наредниот број... Не пратам дали имате нешто како план колку често да го издавате весников, но еднаш-двапати во месецот не ќе да е лошо да имате нешто како кратка рецензија на игра, апликација, нешто во тој стил... дали за компјутер, дали за мобилни...
 4. Nighty

  Како се воздржувате од грицкање нездрави грицки?

  Едно време се припотресував околу тоа, зашто си имам „историја“ на грицкање чипсови долга километри... Но искрено, веќе не му ја мислам... Гледам само количински да не е претерано, но целосно да ги отстранам, не. Да беше така, ќе требаше и да се воздржувам од компјутери и лаптопи со безжичен...
 5. Nighty

  Македонските (онлајн) медиуми - дното на новинарството?

  Дури и доколку од тоа нема ни основни средства за егзистенција? Затоа што јас знам дипломирани филолози, преведувачи и толкувачи кои откако земале диплома и пробале да работат со љубов... Сфатиле дека од тоа нема полза и денес се на позиции кои само бледо ја отсликуваат нивната струка... Oд...
 6. Nighty

  Македонските (онлајн) медиуми - дното на новинарството?

  Не би рекол дека македонските медиуми го допреле дното на новинарството... Повеќе би дека македонскиот просечен „читач“ (и интернет кликач) го допре дното. Медиумите го имаат „намирисано“ она што читателите го кликаат. Pay per click маркетинг, remember? Затоа и на Фејзбук пример го гледаш само...
 7. Nighty

  Форумски весник ,,Црнобело" (издание бр.1)

  Одлична идеја, браво! (bravo)
 8. Nighty

  Треба ли религиозните предмети да се користат како посредници помеѓу луѓето и Бог?

  „Треба ли религиозните предмети да се користат како посредници помеѓу луѓето и Бог?“ Не.
 9. Nighty

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Да дополнам... 63А, 63Б, 66, 66Б, 63 приватен... Ко шо ти кажа АК, имаш многу опции.
 10. Nighty

  How I Met Your Mother

  Yup, дупла доза е, 45 минути... и има прилично bittersweet крај. :)