Резултати од барањето

 1. Grim Reaper

  Што троши вашиот автомобил... Бензин, Плин, Дизел? Дали сте задоволни од потрошувачката?

  палењето... шо знам, обично ваљда (не ја знам разликата), произведена 1980, модел медитеран
 2. Grim Reaper

  Што троши вашиот автомобил... Бензин, Плин, Дизел? Дали сте задоволни од потрошувачката?

  Застава 101 Нема плин, троше МНОГУ, 10-11 град, 8 отворено..
 3. Grim Reaper

  Името на вашето милениче

  Имам сеа уште 2 други мачиња, машко и женско, мајка ми ги крсти, машкото Вуфи а женското Фокси, а од кај и текнаа овие имиња неам појма...
 4. Grim Reaper

  Студентски прашања

  Мн каснам со коментар... на крај се запишав на Термичко :) автоматика го разделија, а мехатроника некако престана да ме привлекува.. инаку го сменив името од Ringo Lise во Grim :D
 5. Grim Reaper

  Папарацо фотографии за членовите на ЦрноБело

  И ја тебе цуци :* <3
 6. Grim Reaper

  Папарацо фотографии за членовите на ЦрноБело

  Your wish is my order my princess <3
 7. Grim Reaper

  Специјален поздрав до...

  hehe zajce :** P.S. Sry neam kirilica...
 8. Grim Reaper

  Брада како стил

  мојта е подобра :D
 9. Grim Reaper

  Каде на факултет?

  Падна одлуката, на машински се запишав, термичко :) ти кој смер си?
 10. Grim Reaper

  Форумска љубов | Форумски пар

  Немој да се разбуде ѓаволо у мене :D :gjavol