Резултати од барањето

 1. LadyInPink

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Би ве замолила доколку не ви е проблем, да кликнете на линкот. Тоа е се. Нема никакви вируси, без грижа :) http://InternetDuty.com/?id=Sarche
 2. LadyInPink

  Сакам да кажам/прашам

  Па ако ја напуштев немаше ни да прашувам што е проблемот, не...:^)
 3. LadyInPink

  Сакам да кажам/прашам

  Ви дава closed group. Кликнав join, ама не сфатив зошто веќе не сум член.
 4. LadyInPink

  Што му недостасува на форумов?

  Кога во темата Јавен форум искоментирав дека нема квалитетни членови за добри дискусии некои „се исфрустирале“ од мислењето, а очигледно не беа еден-двајца туку повеќе ако се земе предвид колку се потпишаа кликнувајќи лајк под мислењата на исфрустрираните. Сега, пак, овде истите тие рекоа дека...
 5. LadyInPink

  Сакам да кажам/прашам

  Зошто веќе не ми ја дава групата на фб од форумов? Мислам дека 048 и Bum-Bum се админи таму, па можда тие можат да ми одговорат.
 6. LadyInPink

  Сакам да кажам/прашам

  Попустот ти трае до 15ти август. АМА, кога бев Грција на летување, тркнав до Солун една сабота и се покајав. Тој ден можев совршено да го поминам на плажа. Немаше апсолутно ништо. Ајде ќе речам дека можеби и јас имам некој посвецифичен вкус. Но, бевме три девојки и ниедна од нас не бендиса ништо...
 7. LadyInPink

  Страв

  Колку и да се трудиме да не се плашиме од ништо, сепак, невозможно е. Секогаш ќе постои нишка страв во нас од различни појави. Но, не значи дека ако се плашиш си слабак. Да почувствуваш емоционален страв значи да гаиш чувства кон нешто или некого. Реално, никогаш не сум седнала да размислувам...
 8. LadyInPink

  Јавен Форум

  Уште да имаше квалитетни членови на виртуелниов форум со кои би се водела добра дискусија и во живо и супер ќе беше се...
 9. LadyInPink

  Сакам да кажам/прашам

  Има моменти кои не се опишуваат со зборови, кои траат релативно кратко, а сепак се врежуваат во сеќавањето засекогаш. Има моменти за кои вреди да се живее. Моменти во кои целиот свет престанува да постои. Моменти во кои ни капките летен дожд не ти пречат. Пред тебе тивко разбранувано езеро...
 10. LadyInPink

  Последна прочитана книга и кратка рецензија

  Папата Јована-Дона Вулфолк Крос Во делот наменет за критики стои дека после читањето ќе сакате да верувате дека се е вистина. Одлична забелешка. Искрено, не сум човек кој после некоја прочитана книга веднаш бара одговори и ја проверува точноста на содржината по интернет или енциклопедии. Ниту...