Резултати од барањето

 1. MissChievous

  Good Mythical Morning

  Добри епизоди од минатава недела:
 2. MissChievous

  Работи кои мора да ги направите барем еднаш во животот

  Од минатиот септември до сега, имам остварено нешто помалку од 30 желби кои ми биле на bucket листата: Моментално имам 108 [:zelen] на листа, некои се лесно остварливи, некои претешко (веројатно никогаш), некои се безвезе. Мешана бакетлиста.
 3. MissChievous

  Книжевен предизвик за 2016та

  17. Долг пат до дното - Ник Хорнби (321) ------------------------- I I -------------------------------- 4/5
 4. MissChievous

  Што ви недостига во животот?

  Вистински пријател, работа и сопствен дом.
 5. MissChievous

  Фотографија (дискусии, совети, ваши слики)

  И да живеам на Хаваите, парк ќе ми остане омилено место.
 6. MissChievous

  Панорама

  Паркче деновиве. 27.08.16 03.09.16 08.09.16
 7. MissChievous

  Моментално читам...

  Јас моментално читам 2 книги (стандард, една на англиски, една на македонски): "The Mysterious Island" на Jules Verne, која верувам дека ќе ја читам можеби 2-3 месеца (ваљда до НГ ќе ја завршам :zelen), има 519 страни, ситен фонт на англиски, моментално сум до 93; "Долг пат на дното" на Ник...
 8. MissChievous

  Книжевен предизвик за 2016та

  13. Неопределен предел - Петер Штам (146) Мех, ништо посебно. Ја исчитав во една смена на работа (јбг, понекад работата е ептен спора), малце ми беше флегматична, но не е ни толку лоша. Го осетив тоа чувство на сафра која ја мачи главниот лик, been there - done that. Океј книгиче, колку да...
 9. MissChievous

  Предлози за серии

  The Get Down Серијава е партали. Цакум-пакум комплет се е пре-крас-но. Од приказната, до глумата, кинематографијата, музиката, ликовите, графитите, танцот, рапот, емоциите, 70-тите вајб. Не знам ни како да ја објаснам, толку е богата со детали и толку е перфектно опишан животот на...