Резултати од барањето

 1. sweetgirl

  Како се чувствувате денес?

  Без врска (worried)
 2. sweetgirl

  Љубовта денес

  Љубов денеска?! Ма тоа е некоја шега а први април пројде.:D Не постои денес љубов само интерес .Денешните деца се бакнува со еден/на а ѕирка во другар/ка му/и,као на некој натпревар да се.Не е ни осмо одделение а тие прошле баш многу.И од таквите ли ќе се очекува љубов. Ретка е а кога ќе се...
 3. sweetgirl

  Партнерот е од село...

  Пишав као да сакаат не дека сакаат.
 4. sweetgirl

  Партнерот е од село...

  Веројатно не сум имала среќа со градсите "мазни" момчиња. А инаку не сум од тие моми што и купуваат и ја галат.За жал. Многу е интересна забелешката што сите машки као сакаат девојка прибрана мирна т.н. домаќинка ,а толку летаат по ете да речеме тие градски моми што по сто саати се спремаат и се...
 5. sweetgirl

  Партнерот е од село...

  Подобро е што е од село.Бар е спуштен/на на земја.Овие од град кај не работат ништо,кај уште летаат. Битно е да те чува и почитува,небитно од каде е.
 6. sweetgirl

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Секој ден тоа па тоа и тоа.Ништо друго.
 7. sweetgirl

  Кој/а сум јас? (Самоанализа)

  Премногу чувствителна особа која тешко се вклопува во денешниот суров свет,која како Калимеро си ја бара правдата,но слабо ја наоѓа.Упорна во нештата што ги сака,но кога ќе прекипи знае оддеднаш да пресече без размислување за последиците.Верувам во чуда,но не и во љубовта. Помагам на луѓето кои...
 8. sweetgirl

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Преку таквото веќе и од избори и од митинзи.:frantic