Резултати од барањето

 1. NEPOBEDLIV

  Ако сте Бог само на еден ден...

  Би ги запалил сите цркви!
 2. NEPOBEDLIV

  Тип на денот

  Марсеј нема да биде...Еве една од мене.... Гент - Стандард 2&3+ ;)
 3. NEPOBEDLIV

  Што би направиле ако во моментот би имале 100.000 евра?

  Ќе и се заблагодарам на банката :zelen
 4. NEPOBEDLIV

  Каде е членот?

  Тука сум, се уклучувам еднаш годишно.
 5. NEPOBEDLIV

  Прашај ме да те прашам

  Кривогаштани. Кој е Обама?
 6. NEPOBEDLIV

  Каква пакост (штета) би му направиле на членот над вас?

  Ќе и ја исечам косата, на сите женски косата им е битна, така најмногу ќе ја изнервирам :gjavol
 7. NEPOBEDLIV

  Како сте го добиле името?

  Моите фрлиле едно тенџерче по скали и како тропнало тоа така ми го дале името :sram
 8. NEPOBEDLIV

  Kакви украси или детали во домот сакате?

  Препарирани свињи и зајаци :rofl