Резултати од барањето

  1. BlackCat96

    Посвојување

    И јас сум посвоена..за ништо на светов не би ги сменила мама и тато(луѓето кои ме израснале).Секогаш биле до мене,ме гледале како своја родена ќерка.. Благодарна сум им од се срце затоа што ме од мене направија човек.:sreken