Резултати од барањето

 1. ScorpioNka

  Моментално слушам...

 2. ScorpioNka

  Чет муабети/ти реков-ми рече

  Добра вечер, добри луѓе (wave) Многу помина од мојата последна посета тука, сте се раздвижиле квалитетно, многу пријатно се изненадив (y) Поздрав до следно читање (flower)
 3. ScorpioNka

  Моментално слушам...

 4. ScorpioNka

  Денес ме насмеа...

 5. ScorpioNka

  Глупо прашање и глуп одговор

  Еднојајчени близнаци, исти се физички, но сепак посебни индивидуи! Исти се ама не се :D
 6. ScorpioNka

  Чет муабети/ти реков-ми рече

  И јас ти посакувам убав ден (hug)
 7. ScorpioNka

  Чет муабети/ти реков-ми рече

  И мене добро ми дојде после напорниот ден :giggle А од кај знаеш дека не е?? :^):^) :rofl
 8. ScorpioNka

  Чет муабети/ти реков-ми рече

  Se srekavaat dva prijatelki i ednava na drugava i veli: Lele cigarite ke oskapuvale!! I ovaa odgovara: Aaa mora drug porok da barame!Tuku sto da bide??!?? Se mislele i na ednava i teknalo, rekla: Znam!! Mi tekna!! K*roj ke pusime!!! I drugava zacudena: A mor, kaj ke najdam deneska jas 20...