Резултати од барањето

 1. Hkakashi

  Дали можеме да бидеме без емоции?

  Сме гледале многу филмови каде што има некоја личност која не чувствува емоции, односно е без омоционална. Вие што мислите, дали може да постои таква личност која може да ги "исклучи" своите емоции ?Дали вие сте се обиделе да ги исклучите емоциите ? Дали може да се живее без нив ?
 2. Hkakashi

  Nike (општа дискусија)

  Што мислите вие општо Најк фирмата? Дали купувате нешто од наведената марка? Дали сте задоволни од квалитетот, цената? Ако купувате, што најчесто купувате од Најк ? Ја лично спортску опрему скоро увек купују од најк. Највише си купују патике и дресови и сам прилично задовољан од квалитет. Цена е...
 3. Hkakashi

  Нискокалорични јадења

  Сите сакаме да бидеме фит, но ако сакаме да бидеме такви мораме да внимаваме на нашата исхрана. Често ни се случува ние да треба да јадеме домати, пиперки, банани и сл. а некој покрај нас да еде некои палачинки или пица. Еве неколку рецепти за нискокалорични јадења: Овесни палачинки: Состојки...
 4. Hkakashi

  Типови на луѓе на плажа

  Сега сите одиме на езеро, море и сл. Напишете каков вид на луѓе ве нервираат на плажа. Не знам дали некого тоа иритира но ја спаѓам во Припадник на дрштвото. Еве неколку типови на луѓе на плажа: 1. Припадник на друштвото. Овој тип ретко се одвојува од групата со која е дојден на плажа...
 5. Hkakashi

  Историја

  Покрај математика и хемија ова е уште еден предмет кој сите го мразат. Во почетокот не е толку тешко, се некаде до около 1200 година по наша ера. Потоа никој не не признава, едни не сакаат други не, окупирани од ваму, окупирани од таму. Јас лично во 5 и 6 одд. ја сакав но потоа во 7 и 8 одд...
 6. Hkakashi

  Вампирски дневници

  Дали некој ги има прочитано книгите ? Ако ги има прочитано нека пише дали се интересни и дали вреди да се купат и да се потроши време за да се прочитаат.