Резултати од барањето

 1. ~ Скарлетка ~

  Групен менталитет (Mob mentality)

  Инспирирана од Derren Brown. (Eкспериментот трае од 7:00 до крај на клипчето) Знам дека баеги е долго ама многу добро е прикажано ова однесување. За мене беше и малку вознемирувачко при крај зошто заради таквото однесување може сериозно да биде загрозен животот на многу луѓе. Mob mentality...
 2. ~ Скарлетка ~

  Заборавам да...

  Што најчесто заборавате да направите? Небитно дали е секојдневно или општо во животов... Јас заборавам да заклучам по дома, понекогаш заборавам да измијам лице пред легнување и во последно време заборавам со кој се имам договорено за на кафе па се оди во аларми :D А општо во животов заборавам...
 3. ~ Скарлетка ~

  Домашни правила

  Дали имате некои правила по кои се раководите по дома? на пример вакви: јас сега за сега имам драфт од тие што ќе ги напишам кои се моментално на англиски а ќе размислам дали да ги преведам или да останат така. моментално моите правила се следните: - never give up - set a good example -...
 4. ~ Скарлетка ~

  Дали сте во мода?

  Дали сакате да бидете секогаш во мода? Дали кога ќе дојде нова мода се трудите да бидете во тек? Дали секоја сезона купувате по некое ново и моментално модерно парче облека? Јас пример никогаш не се трудам да бидам во мода и не следам многу што се случува ама секогаш кога ќе видам некои статии...
 5. ~ Скарлетка ~

  Raw food (Свежа/неприготвена храна)

  Во последно време многу се актуелизира овој тип на прехранување па сакам да знам малце повеќе што вие мислите за тоа. (Не знам како да го преведам) raw food e уствари храна што не треба да се готви. Правиме муабет ни варење ни пржење ни печење. Најчесто се се меша во блендер и се сервира. Викаат...
 6. ~ Скарлетка ~

  А тебе те нема...

  Текстов е посветен на татко ми........ Ми требаш... Те сакам... Сакам да си тука... Зошто немам на кој начин да ти пренесам што чуствувам а сакам да излезат овие емоции на површина, прво ми текна да ги напишам тука. Никој не сака да ми објасни точно која е причината што си ме напуштил. Не...
 7. ~ Скарлетка ~

  Зошто се натпреваруваме?

  Зошто се што правиме со други луѓе се претвара во натппревар? Да почнеме од овој форум: натпревар кој ќе собере повеќе поени, повеќе лајкови, поголема титула... Натпревар на работно место: кој ќе биде на повисоко ниво (мада ова делумно го разбирам пошто се работи за пари) а не кој подобро...