Резултати од барањето

 1. M

  Помош за проектни задачи/состави/писмени

  Здраво. Ве молам доколку сте во можност да ги пополнете следниве податоци, вашиот идентитет е потполно анонимен, а податоците и резултатите ќе се користат за истражување од областа на психологијата. Пополнувањето на прашалниците трае максимум 10 минути. Истражувањето е за партнерски односи. Фала...
 2. M

  Проблеми, кавги и расправии во семејството

  Здраво. Ве молам доколку сте во можност да ги пополнете следниве податоци, вашиот идентитет е потполно анонимен, а податоците и резултатите ќе се користат за истражување од областа на психологијата. Пополнувањето на прашалниците трае максимум 10 минути. Истражувањето е за партнерски односи. Фала...
 3. M

  Останување во брак заради децата

  Здраво. Ве молам доколку сте во можност да ги пополнете следниве податоци, вашиот идентитет е потполно анонимен, а податоците и резултатите ќе се користат за истражување од областа на психологијата. Пополнувањето на прашалниците трае максимум 10 минути. Истражувањето е за партнерски односи. Фала...