Резултати од барањето

 1. Kowalsky

  Најубава девојка/жена на светот(фотографија)

  Доколку има ваква тема слободно шутнете ја во канта :D Во оваа тема прикачувајте слики од таа девојка/жена што мислите дека е најубава !!! :) :sram Shakiraa <3333
 2. Kowalsky

  Штета од пукање петарди

  Сигурно сите за Нова Година пукате петарди во тоа неможете да ме уверите дека не пукате ;) сите имате различни пиратки , траголници , бомбици и многу други петарди.Што мислите со кои петарди најмногу може да се направи штета или каква штета вие имате направено со петарди на пример јас еднуш...
 3. Kowalsky

  Бесилка

  Сигурно сите знаеме како се игра бесилка :) Играта се знае на пример јас објавувам зборче и вие треба да го погодите доколку гаѓате 10 пати и не погодите испаѓате од играта.Кој ќе го погоди потоа кажува тој зборче !!! :)) Предмет: _ а _ _ _ н _ к