Резултати од барањето

  1. Schmeterlinge

    Усно или писмено одговарање

    Сепак усно.. На писмено кога ќе ни дадат некое прашање шо никаде го нема, ќе го тупам цело време и на крајот пак нема се да напишам, а вака усно нешто ќе свртам, нешто ќе ми поткажат, па на крај краеви и полесно се поправа усниот одовор :biggrin
  2. Schmeterlinge

    Oriflame или Avon?

    Дефинитивно Oriflame! Од Avon,само од парфемите сум задоволна, козметиката воопшто не ми одговара, а посебно креони, маскари, сенки..ми се има јавено иритација на очите многу пати. Од Орифлејм не ми се случило такво нешто досега, а и поефтини се ;)