Резултати од барањето

 1. Демонката

  Што ако вашето дете или помал брат/сестра го видите како пуши цигари, а се крие од вас?

  Темата нее да коментирате за брат ми :banghead темата е да кажете што би направиле доколку видите некој ваш близок како се крие од вас па да кажете што би сториле инаку ако некој веќе се навикнал да пуша ќе пуша па и да го утепаат од ќотек ;)
 2. Демонката

  Што ако вашето дете или помал брат/сестра го видите како пуши цигари, а се крие од вас?

  Па што да прави мајка ми таа постојано му зборува неможе да го тепа секако тој има 18години сепак, тој рече многу одмна дека ако еден ден го видат со цигара тоа е поради мајка ми и татко ми затоа што и тие пушат цигари :rofl
 3. Демонката

  Што ако вашето дете или помал брат/сестра го видите како пуши цигари, а се крие од вас?

  Што би направиле доколку го видите вашето дете или вашиот брат или сестра како пуши цигари??
 4. Демонката

  Како се чувствувате денес?

  Како може бев единствена у класот шо добив двојка сум учела погрешна тема |-(
 5. Демонката

  Леле, колку се засрамив кога...

  Раскажете за некој ваш момент кога дури од срам сте сакале да пропаднете во земја.
 6. Демонката

  Првата љубов на вашето дете

  Да! Секако и другите можат да раскажат за своите браќа или сестри не важи само за родители!
 7. Демонката

  Пубертет

  Раскажете за вашиот пубертет, пубертетот на вашето дете или брат или сестра каков беше вашиот? Дали сеуште трае и како го надминуваат вашите најблиски.
 8. Демонката

  Несогласување со братот или сестрата

  Имам и брат и сестра со сестрами се согласувам таа е постара од мене ама со брат ми воопшто не се согласувам тој има 18 години наполни осумнаесет ама уште се однесува како 5 ме нервира ги мрази моите другарки :banghead ама тој има многу згодни другари :giggle тој си доаѓа само сабота и недела и...
 9. Демонката

  Имате ли брат/сестра?

  jas imam brat i sestra sestra mi e najgolema ima 21 godina taa e mazena so nea jas se slozuvav koga ne bese mazena ponekogas se karavme koga se oblekuvase i mi gi zimase alistata a brat mi ima 18 godini epa za nego imam mnogu za govorejne se karame za: kako prvo za jadejneto :mstickle za toa...
 10. Демонката

  Односот татко-ќерка

  Морам да кажам јас и татко ми сме како другари постојано се зафркаваме понекогаш знае да ми вика ама не се лутам затоа што знам дека е во право!