Резултати од барањето

 1. secrets&lies

  Моментално слушам...

 2. secrets&lies

  Моментално слушам...

 3. secrets&lies

  Моментално слушам...

 4. secrets&lies

  Love is a fire. But whether it is going to warm your hearth or burn down your house, you can...

  Love is a fire. But whether it is going to warm your hearth or burn down your house, you can never tell
 5. secrets&lies

  Хомосексуалност

  незнам, знам дека кој и да ми е родител и ако ме сака бескрајно не ме интересира кој пол се. ама тоа е само мое мислење , лјубовта што се пружа ми е најважна ..така ме научила ваљда мајка ми да го гледам светот . гуд најт :)
 6. secrets&lies

  Моментално слушам...

 7. secrets&lies

  Абортус: за или против?

  Ако е во прашање животот на мајката да се спаси тогаш мора абортус , во секој друг случај сме убици !
 8. secrets&lies

  Дали сакате деца?

  да, најневините и најчисти душички на планетата се децата!
 9. secrets&lies

  Хомосексуалност

  Па тоа беше поентата дека нема врска сексуална ориентациј за некој да одгои деца во добар правец во животот.Зошто мајка и татко не се потребни , убаво е да имаш не викам не ама немора да значи, и да убаво е да имаш од двата пола ..и ја сањав да имам и мајка и татко ама ...Јас и брат ми...
 10. secrets&lies

  Од каде сте?

  Ск-Уса