Резултати од барањето

 1. zica

  Gossip Girl

  Ден и Блер??? :(
 2. zica

  Предлог за туристичка дестинација

  Хвар...преубаво,добра забава...
 3. zica

  Колку години - толку посетени земји. Како стоите?

  Франција Италија Белгија Шпанија Германија САД Холандија Чешка Унгарија Австрија Бугарија Турција Србија Хрватска Грција Албанија Монако уште малку ми фалат :)
 4. zica

  Тwo and a half men

  најбоље серија , ама додека беше Чарли...
 5. zica

  Пирсинг

  јас се испирсав на 14 години на стомак и уште го имам.11 години веќе ц ц ц ц како лета времево:)
 6. zica

  Комедии

  мене ми беше доста интересен :)
 7. zica

  Колку години имате?

  25 :)
 8. zica

  Тетоважа

  Секогаш викав дека нема да се тетовирам ама незнам што ми стана еден ден си викам па зашто да не сакам и јас.Утредента одма закажав , отидов и се истетовирав на внатрешниот дел од предпоследниот прст на раката.Воопшто не се познава , а и јас ја чувствувам како цел живот да си ја имам :)
 9. zica

  Пудра за лице

  bourjois healthy mix serum и max factor second skin.сакам полесни пудри да не се познаваат многу
 10. zica

  Школување на приватен или државен факултет?

  Државен дефинитивно!