Резултати од барањето

 1. Loner

  Дали сме доволно искрени?

  Кога треба сме кога сакаме да се скриеме не сме
 2. Loner

  Го сакам мирисот на...

  На парите, храната , благото
 3. Loner

  По десет години

  Исто брлив како и сега или откачен
 4. Loner

  Првата цигара

  На 15 год сите пушеа и ја љубопитен да пробам али не продолжив а во филмовиве го прикажуваат тоа константно како пушењето и пиењето да е кул и у шема
 5. Loner

  Хит на ноќта

 6. Loner

  Дали пушите цигари или сте против пушењето?

  Анти-Цигари и Анти-Алкохол али другарите ми викаат и вака и така сум надуван 4/20
 7. Loner

  Смртна казна за педофили

  Јесте како во Iraq , Pakistan што прават
 8. Loner

  Другари/другарки

  Во ова време не треба да губите време и да верувате на никој не верувам ја и најблискиот може да те зезнее и после тешко да ви биде да се нервирате така неочекувано
 9. Loner

  Во стан или во студентски дом?

  Во студентски дом со други луѓе си врева хмхм а стан го немаш тоа така да мене само тоа ми треба peace & quiet
 10. Loner

  Суперхерои

  Спајдермен и така како помал си мислев дека сум него отидов до терасата се качив и дојдов до ивицата ја испружив раката демек мрежа пуштам паднав на раката али не ја скршив баба ми се чудеше хаха и потоа им кажав на моите дургари и до ден денес ме за***ваат за тоа спајди оут