Резултати од барањето

 1. митее!

  На кој мобилен оператор сте претплатник?

  VIP - најдобар и најефтин оператор :P
 2. митее!

  Вицови

  На прием природен во чест на еден светски познат научник на неговата сопруга и приоѓа една жена и вели: -Вашиот маж е брилијантен.Верувам дека знае се. -Ма, не бидете луда, - со шепот возвраќа таа- дури и не се сомнева. Прашува газдарица подстанарка: -Каде е вашиот брат?Повеќе не не...
 3. митее!

  Колку часа дневно спиете?

  кога не сум на училиште од 10 часа понагоре :) си вадам едно убаво сонче и така :P
 4. митее!

  Кој е најубав град според вас во Европа?

  Момци, само БЕРЛИН :P
 5. митее!

  Серии - Општи дискусии

  Благодарам, јас уше сеа ке пуштам па ке видиме.. фала уште еднаш ;)
 6. митее!

  Серии - Општи дискусии

  ако некој прате Dog Whisperer на NationalGeographic во колко часот ја даваат и кога ?? мислам дека е денес, секој петок од 20:30.. знае некој ?
 7. митее!

  Омилен и најнеомилен предмет во основно/средно

  најнеомилени во основно: Физика -бљак Хемија - фуј најомилени во основно: Англиски - обожавам Математика - си кулираш цела година и ти става висока оценка :p Историја - си кулираш физичко - нормално во средно најнеомилени: Електротехника (стручен) уфф, 9 часа неделно :S тоа е жалосно...
 8. митее!

  Кое е вашето хоби?

  играње Ракомет или фудбал ;)
 9. митее!

  Facebook дискусија и помош

  да прашам, може ли некако да го сменам името на фејсбукот :/ бидејќи имам веке искористено 20 пати и повеќе не бива, дали има некоја друга „финта“ или слично нешто да се смени името ??