Резултати од барањето

 1. toby2

  Парење кај папагалите - тигрици

  Многу добро објаснето sphinx голем дел од работиве ги имав прочитано ама ова за исхраната не го знаев освен тоа со јајцето.од вчера една женка почна да 'лежи' во куќарката а предтоа нејкеше ни да влезе 5 месеци,па ке видиме. Поздрав
 2. toby2

  Дали сте истите како што се претставувате на интернет и надвор од него?

  Па...горе доле да,ама за лево десно незнам баш.
 3. toby2

  Амиши

  Имам гледано неколку документарци за нив,чуден живот тераат....гледав смеат да ги носат со кола на работа и дрн мрн а не смеат да имаат,обично со кочија навака натака тераат чудесии се.
 4. toby2

  Уживам кога...

  Аквариум брате,би можел да зјапам 3 саати ...тоа ме испунува,ама после 3 саати зјапање обавезно нешто ке најдам да преместам и ке ми се отвори работа 5 саати
 5. toby2

  Од кое животно најмногу се плашите?

  :eek: пајаци :eek: кога ке видам пајак во соба прво :cenzura после :trca ја викам мама, а мама ми се :giggle и откако ке го :ninja јас се правам (muscle) дека и јас го можев истото ама ми е жал да го гледам како умира пред мои очи, мама пак ми се :patos си :trcaод соба а јас сум:igra
 6. toby2

  Вашите домашни миленици

  ај некој ако е разположен нека ми објасни како да ставам слика....:)
 7. toby2

  Остранување на шминка пред спиење

  Абе боље мењајте си навлака на перница него шминка да тргате пола саат,полесно е од искуство ви кажувам:giggle
 8. toby2

  Ако сте Бог само на еден ден...

  Да сум бог на еден ден би маал со громови онака за разонода ко дома пикадо со си играм....и ако бидам прецизен ко со пикадото тоа ке биде супер!!!
 9. toby2

  Euro Truck Simulator 2

  уу јако само што во МК нема да плаќаат за вожња тоа е друго хаха
 10. toby2

  Euro Truck Simulator 2

  да многу е добра,јас ја играв еден период па правев пауза па сега пак ја продолжив од 15 левел,графиката е партали ама јас ја играм на најслабо јбг не ми подржуе пц-во али добра е у секој случај :)