Резултати од барањето

 1. Marama

  Го сакам мирисот на...

  Го сакам мирисот на - лак -чоколада -свинско месо -БЕКУТАН :)
 2. Marama

  Со кој од форумов се знаете?

  Со никој .. Прв пат се зачленувам на форум. Прво си го ставив моето целосно име али потоа се сетив на нешо друго ... Имам читано по сите форуми ама не сум се зачленила никаде сеа прв пат е :P
 3. Marama

  Каде бевте излезени последно?

  Последно бев во дискотека :D
 4. Marama

  Преку телефон или во четири очи?

  Дефинитивно во 4 очи ... Да видам дали тоа шо го кажува е искрено :)
 5. Marama

  За што секогаш наоѓате време?

  За моето кученце... :)
 6. Marama

  Пирсинг

  Лани летото Охрид глеав на секој чекор БЕЗБОЛНО БУШИМЕ УШИ И НОС ... Јас сум заинтересирана за на нос пирс да си ставам .. Е сеа дали тоа безболно е ств безболно или .. И ако знаете цена од прилика ??
 7. Marama

  Денес носев...

  Хеланки ( некоја си цигла боја) кафеава блуза, кафеави Уг чизми и кожно палто :D
 8. Marama

  Зошто е подобро да се родиш машко?

  ЕХ да сам мушко само један дан, само један дан .... Можеш да купиш кондоми, без продавачот да те замислува гол. :rofl
 9. Marama

  Како се вика членот над вас?

  Avona Vi - Ивона ???
 10. Marama

  Продолжи ја мислата

  Колку треба да се мисли пред да станеш наутро и отидеш да јадеш и пиеш вода, a потоа одиш на кафе со пријателите и да невидиш дека дома глушецот направил неред, a немаш ни стапица.Истрчав до аптека и купив една. Ама кога се вратив,гледам дека глушецот се задавил од тоа што јадел. Потоа мачката...