Резултати од барањето

 1. marjan

  Моментално слушам...

  :pusi
 2. marjan

  За кого би го дале вашиот живот?

  за сестра ми, и внуците (hug)
 3. marjan

  Кога сте родени?

  1987 :svirka
 4. marjan

  Моментално слушам...

 5. marjan

  Моментално слушам...

 6. marjan

  Кого би понеле на пуст остров?

  никој, да си ја одморам глата малку :svirka