Резултати од барањето

 1. LosOdio

  Помош за проектни задачи/состави/писмени

  Имам писмена утре за 'Парадоксот на Диоген'... Ми треба хитно. Ве молам, ако има некој да ми прати..
 2. LosOdio

  Моментално слушам...

  Моментално го слушам татко ми како хрчи.
 3. LosOdio

  Don't worry about people, they will all die <3.

  Don't worry about people, they will all die <3.
 4. LosOdio

  Што мислите за Боки 13ка?

  Речете што ќе речете, али Боки си снајде во животот. Ние можеме само да хејтаме.
 5. LosOdio

  Депресија (и како да се справите со истата)

  Да не ве снајде..
 6. LosOdio

  Oмилени имиња

  Радован, уф.
 7. LosOdio

  Работи кои мора да ги направите барем еднаш во животот

  Сакам да ги убијам сите луѓе и да си умрам на раат.
 8. LosOdio

  Кој е вашиот омилен фудбалски клуб?

  Челзи, Една Љубов.