Резултати од барањето

 1. Y1K991

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Кај сте бе, хулигани? :)
 2. Y1K991

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Форумов е помртов од пред една година. Ко ќе помислам дека сум зел одмор само за да пишувам на него пред 8 години...
 3. Y1K991

  Каков мобилен телефон имате?

 4. Y1K991

  Спорот кој Грција го има со нашето уставно име!

  Чисто се сомневам дека некој го има прочитано договорот меѓу Атина и Скопје. Од овие што ќе бојкотираат. Се бунат зашто македонскиот јазик ќе бил во словенска група на јазици. Па кај е бре шупаци. На спомениците ќе имало таблички. Нормално. Не биле македонци ко грујо и заев сигурно Александар и...
 5. Y1K991

  Спорот кој Грција го има со нашето уставно име!

  Референдум ќе бојкотирале некои.
 6. Y1K991

  Спорот кој Грција го има со нашето уставно име!

  Да бев сдсмовец ќе ги бранев нив. Не ги сакам ни едните ни другите. И едните и другите на к*р не би ги ставил. Дијалект. Не ми требаат пари. Ко ќе почниш да рм баш во кромберг за 13-14 илјади ќе ме сфатиш дека тој твој национализам не ти носи леб. САД не е света земја, ја нема во библијата...
 7. Y1K991

  Спорот кој Грција го има со нашето уставно име!

  Ne beri gajle, za sledniot referendum kje ti dadat milionchinja za da ne izlezesh da glasash. Ne me vikaj sine, postar sum od tebe MAJCHIN!