Резултати од барањето

 1. $3Я3|\||)&p&†Y

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Има, се наоѓа по некој.
 2. $3Я3|\||)&p&†Y

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  А мене ме заборави мајке му. Ц ц ц срамота. Убаво беше времето по стотина активни членови и секојдневни расправии. Too bad замре тоа :(
 3. $3Я3|\||)&p&†Y

  Купување онлаин и царински давачки

  Ова инфо го иам јас, за сума над $45 Компјутери и делови за компјутери: Царина 0%, Данок 5% Часовници: Царина 5%, Данок 18% Музички инструменти: Царина 9%, данок 18% Мебел: Царина 0-15% (зависи), данок 18% Игри (вклучувајќи и видео игри, конзоли итн.) Царина 0%, данок 18% Спортска опрема...
 4. $3Я3|\||)&p&†Y

  Чет муабети/ти реков-ми рече

  На свети никогаш, 31ви февруари.
 5. $3Я3|\||)&p&†Y

  Каде можам да најдам? (општо)

  Шољи што појавуваат одредена работа кога истураш топла вода ?
 6. $3Я3|\||)&p&†Y

  Софтверски проблеми

  Симни си десетче, направи си бутабилно УСБ (со руфус), кракни си го со Reloader и немај мака. Еве го година ипол ми тера така. Ако нешто не моеш да средиш, бујрум ја ќе ти напраам. Или барај ме на фејс. Симни си лимполс од туј.
 7. $3Я3|\||)&p&†Y

  Препорака за компјутери/преносни комјутери и друго

  Немаш мака. Повели и друг пат, и честито, со здравје да си го служиш.
 8. $3Я3|\||)&p&†Y

  Препорака за компјутери/преносни комјутери и друго

  Пробај да избегнеш U процесор и види ако можеш да најдеш слично со i5 HQ. i5HQ > i7U. Ако мораш помеѓу овие двата, земи си го Dell-от, бидејќи имаш понова генерација со помала потрошувачка, рамот горе доле е ист, FULL HD екран и подобра каде каде графика (GDDR5 > DDR3). Разгледај си и у ДДсторе...
 9. $3Я3|\||)&p&†Y

  |Гласање - резултати| Фотографираме на тема

  Шо нешто назад со времето се враќаме ? :D