Резултати од барањето

 1. The_countess

  Што му недостасува на Скопје?

  Му фалат луѓе кои освен што дремат на форуми,излегуваат и надвор да направат нешто корисно.
 2. The_countess

  Омилени ликови од сериите (со кратка рецензија)

  Spencer Reid - Criminal Minds Најпаметен и најинспиративен лик. Да, совршен е.
 3. The_countess

  Што е за жените вистински маж?

  Вистински маж? Човек кој безусловно сака една жена и и е верен до смрт, има почит кон секого, храбар е, не се плаши да си го каже мислењето, секогаш е подготвен за компромис и најважно не се срами да покаже како се чувствува.
 4. The_countess

  Асоцијации

  опуштеност
 5. The_countess

  Kaладонт

  ебонит
 6. The_countess

  Aзбука на имиња

  Жанета
 7. The_countess

  Накит (handmade)

  Многу ми се интересни боемските и додатоците од печена глина/пластелин. Има некои девојки во Скопје кои ги изработуваат само што нема посебна продавница (колку што знам).
 8. The_countess

  Денес ме насмеа...

 9. The_countess

  Kaладонт

  Иредентизам
 10. The_countess

  Лабело

  Никогаш не сум била љубител на лабела, ама мислењето ми се смени после Body Treats Fig & Plum на H&M. Има нежен мирис и дефинитивно ги штити и омекнува усните, посебно во зима. :)